De PHP instelling memory_limit verhogen Je krijgt een foutmelding in WordPress, of een e-mail van WordPress, met deze foutmelding:... De PHP instelling upload_max_filesize verhogen Je probeert een groot bestand te uploaden en krijgt je de melding dat het geüploade bestand... Hoe activeer ik Redis Database Caching in WordPress? Voor grote WordPress websites kan het slim zijn om Redis Database Caching te gebruiken. Hiermee... Hoe activeer ik imagick in WordPress? De optionele module, imagick, is niet geïnstalleerd of is uitgeschakeld Via de handige functie... Hoe kan ik WordPress installeren? Handleiding installeren WordPress met Installatron Voor het installeren van WordPress gebruiken... Versnellen van WordPress met WP Super Cache Een eenvoudige manier om je WordPress website te versnellen is het toepassen van pagina caching.... Wat moet ik doen als mijn WordPress website is geinfecteerd met malware? Is je WordPress website gehacked dan is snel handelen uiterst belangrijk om de schade beperkt te... WordPress beheren met WP-CLI Op onze WordPress Webhostingpakketten (Plus en Extra) is standaard WP-CLI actief. Je kunt WP-CLI... WordPress database repareren (foutmelding: table is marked as crashed and should be repaired) Zie je in WordPress een foutmelding verschijnen dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de... WordPress fout: Het thema heeft geen style.css stylesheet Nadat je het zip bestand met de template hebt geüpload naar WordPress krijg je deze foutmelding... WordPress: Beveiligen van wp-login.php   De wp-login.php is zeer aantrekkelijk voor kwaadwillenden om op deze manier toegang te... WordPress: XML-RPC Blokkeren Al jaren wordt het bestand xmlrpc.php binnen WordPress-websites misbruikt. Het bestand xmlrpc.php...