Waarom krijg ik de melding dat mijn webhosting account suspended is? Print

  • 0

Krijgt u de melding dat uw websites "Suspended" zijn? Dit betekent dat de domeinnamen geschorst zijn en daarom onbereikbaar zijn. In dit artikel gaan wij stap voor stap de mogelijke oorzaken af.

Kunt u nog inloggen in DirectAdmin?

Probeer in te loggen in DirectAdmin. Bent u uw inlog gegevens kwijt? Neem dan contact op met de klantenservice.

Indien u wel kunt inloggen in DirectAdmin: U kunt dan zelf de domeinnamen unsuspenden. Indien u een webhosting account heeft, ga dan in DirectAdmin naar "Domain Administration", vink de domeinnamen aan en klik op "Unsuspend". Indien u een reseller hosting account heeft, dan kunt u de domeinnamen die suspended zijn opzoeken en vervolgens unsuspenden. Het kan zijn dat een sub-user van uw reseller hosting account suspended is, u kunt deze subuser dan suspenden. Indien u geen e-mail heeft gehad van MotoHosting, kijk dan of de limieten (schijfruimte en dataverkeer) goed ingesteld staan voor de domeinnamen en gebruikers waar u dit probleem bij heeft.

Indien u niet meer kunt inloggen in DirectAdmin: Uw gehele account is dan offline gezet door MotoHosting. Lees hieronder de mogelijke oorzaken.

Heeft u uw abonnement wel verlengd?

Heeft u wel op tijd uw webhosting of reseller hosting abonnement verlengd? Dit kunt u controleren via uw klantenpaneel op https://motohosting.nl/clientarea.php.

Overtreding van algemene voorwaarden?

Indien uw abonnement wél gewoon verlengd is, dan is het ook heel goed mogelijk dat uw webhosting account simpelweg offline is gezet door MotoHosting wegens de overtreding van de algemene voorwaarden van MotoHosting. Het kan zijn dat een website van u gehackt is en er spam verstuurd wordt, het is ook mogelijk dat er malware of andere illegale inhoud gehost wordt op één van uw websites.


Was dit antwoord nuttig?

« Terug