Ik krijg de melding "Control Panel activering: Uw product is nog niet geactiveerd" Print

• 0

Wanneer je inlogt in de Website Builder wordt gecontroleerd of deze gekoppeld is aan het juiste domein en IP adres. Wanneer je de domeinnaam van je website verandert, of het IP adres wijzigt vanwege een verhuizing naar een andere server, wordt gevraagd om het controlepaneel opnieuw te activeren.

In de browser verschijnt de melding Control Panel activering: Uw product is nog niet geactiveerd. Lees verder onder de afbeelding hoe je dit kunt laten oplossen.

Je kunt dit oplossen door op de button Activeren te klikken, een nieuw venster zal openen.

In het volgende scherm geef je de volgende waardes op:
IP
Domein en
Product-ID

Bijvoorbeeld:

Verzend de gegevens, en het controlepaneel zal door een van onze medewerkers worden geactiveerd. Het opgeven van een gebruikersnaam en wachtwoord is optioneel.

Heb je hierover nog vragen, of lukt het activeren niet? Neem contact met ons op.