Maak private_html en public_html gelijk aan elkaar Print

• 6

Het is wel zo handig als u slechts 1 directory heeft met daarin de website, standaard heeft u in directadmin namelijk een aparte private_html en public_html. De een is voor https en de andere voor http.

Met onderstaande uitleg kunt u van de private_html map een snelkoppeling maken naar de public_html.

Let op dat alles in de map private_html verwijderd zal worden.

• Log in op DirectAdmin
  • Open het menu Account Beheer
  • Klik op Domeininstellingen
  • In de lijst met domeinnamen, selecteer het juiste domein wat je wilt aanpassen
  • Klik rechtsboven op de link "private_html installatie".
  • In de popup, selecteer de optie "Gebruik een symbolink link van private_html naar public_html - laat dezelfde gegevens toe in http en https"
  • Klik op Opslaan.