Hoe installeer ik een SSL certificaat? Print

• 0

Wanneer u van plan bent om uw website, gehost bij ons, te beveiligen met een beveiligde verbinding heeft u een SSL certificaat nodig. In dit artikel leggen we uit hoe u deze precies installeert op uw webhosting pakket.

• Login op uw DirectAdmin paneel.
  • Afhankelijk van het aantal gekoppelde domeinnamen dient u nog even het betreffende domein te selecteren.
  • Ga naar "SSL Certificates" onder "Advanced Features".
  • Daar staat al een "RSA Private Key" in het onderste tekstvak. (Laat deze staan, verlies die niet!)
  • Zet onder de "-----END RSA PRIVATE KEY-----" regel uw CRT code uit ons klantenpaneel.
  • Vink nog "Paste a pre-generated certificate and key" aan, en klik daarna op Save.
  • Klik dan onder op de "Click here" knop. (Bij: "Click Here to paste a CA Root Certificate")
  • Vink dan "Use a CA Cert." aan, en vul in het onderstaande tekstvak de CA code in uit ons klantenpaneel. Klik nogmaals op "Save".

Hierna zal uw website te bezoeken zijn via HTTPs. We raden u aan de private_html map en public_html map gescheiden te houden. Wanneer u HTTP naar HTTPS wilt doorlinken gebruik dan de volgende .htaccess code:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !on
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}