Hoe installeer ik een Let's Encrypt SSL certificaat? Print

• 0

In DirectAdmin kunnen onze klanten op een gemakkelijke manier een Let's Encrypt SSL certificaat installeren. Dit werkt als volgt:

• Log eerst in op DirectAdmin.
  • Selecteer rechtsboven in de dropdown je domeinnaam.
  • Klik via het menu Account Beheer op SSL Certificaten.
  • Open het tabblad "Gratis & automatische certificaat van Let's Encrypt"
  • Klik nu op "Opslaan".
  • Alles gaat vanaf nu automatisch, als de aanvraag goed verloopt wordt het SSL certificaat nu geinstalleerd. Ook verlengingen zullen automatisch worden uitgevoerd.

Om te controleren of uw website nu beveiligd is, open u uw website en ga dan naar "https" i.p.v. "http". Heeft u nu een groen vinkje in uw balk? Dan is hij goed geinstalleerd.

We raden u aan de private_html map en public_html map gescheiden te houden, in private_html komt uw website als hij "private" (HTTPS) is en in public_html als hij publiek is. Wanneer u HTTP naar HTTPS wilt doorlinken gebruik dan de volgende .htaccess (een file met deze naam in uw public_html) code:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !on
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}