Incident met s01 [afgemeld 09:24]

  • Vrijdag, 23e Augustus, 2019
  • 06:59s'morgens

Afmelding 09:24 uur:
Alle systemen zijn weer volledig functioneel.

Mocht je over het incident nog vragen hebben, of mocht je nog problemen ervaren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een helpticket aan te maken.


Update 09:17 uur:
Het monitoringssysteem heeft gemeld dat de server niet reageert op commando's. Nader onderzoek wijst uit dat dit wordt veroorzaakt door een kernel panic, waardoor de server zichzelf heeft herstart. 


Update 09:10 uur:
Inmiddels is de server weer actief. De webhosting en e-mail diensten zijn hersteld. Er wordt nog onderzocht naar de oorzaak en deze pagina zal nog worden aangevuld met extra informatie.


Aanmelding 08:59 uur:
Op dit moment is de hostingomgeving s01 niet bereikbaar door een probleem met de server waarop deze gehost is. Dit houdt in dat diverse websites niet bereikbaar zijn en e-maildiensten niet functioneren. Onze medewerkers werken hard aan een oplossing en doen hun uiterste best om de server zo snel mogelijk weer online te brengen.

Wij zullen je op deze pagina uiterlijk over 30 minuten op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en bieden onze excuses aan voor de overlast.

« Terug