In de nacht van maandag op dinsdag (17/18 december) aanstaande zal serveronderhoud worden uitgevoerd. Gelijktijdig zal uw hosting pakket worden bijgewerkt naar PHP 7.2. Voor gebruikers van Moto CMS HTML blijft als optionele versie PHP 5.6 beschikbaar. Standaard zal PHP 7.2 worden ingesteld voor alle klanten, maar indien gewenst kunt zelf via de domeininstellingen in DirectAdmin aangeven dat u PHP 5.6 als standaard PHP versie wilt blijven gebruiken op uw hostingpakket.

In verband met deze wijziging is het nodig de server opnieuw wordt opgestart. Hierdoor zal uw website gedurende enige tijd niet bereikbaar zijn. We doen ons uiterste best om de downtime zo kort mogelijk te houden.

PHP 7.2 is op het gebied van performance sneller en veiliger dan de huidig gebruikte PHP versie op onze systemen. Ook zorgt een actuele versie van PHP ervoor dat er sprake is van een optimale “uitservering” en werking van een website in zowel Wordpress, Joomla als MotoCMS. De overgang naar PHP 7.2 zal over het algemeen soepel en zonder problemen verlopen, toch nemen we de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen.

Ondervindt u na het upgraden van de PHP versie toch problemen? Neem dan aub contact op met onze klantenservice door een support ticket aan te maken. We zijn ook aanstaande zondag bereikbaar om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.Wednesday, December 12, 2018

« Terug