News

13 Jan Aankondiging onderhoud: 17 januari vanaf 0:00 uur

In de nacht van 16 op 17 januari zullen we de hostingserver S01 vervangen. Deze migratie zal enkele uren duren. Tijdens de migratie zal je website gedurende enige tijd niet bereikbaar zijn, en is het niet mogelijk om e-mail op te halen of te verzenden. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken zullen we de migratie in de nacht van zondag 16 op ... Read More »

Een eigen website?

Wat wij je kunnen bieden

Domeinnamen

Een website begint met een eigen domeinnaam. Registreer direct je eigen domeinnaam via MotoHosting. Heb je al een domeinnaam? Verhuis deze dan meteen.

Webhosting

Breng je website onder bij MotoHosting. Hoge kwaliteit hosting, een krachtig controlepaneel en veel handige tools. Simpele één-klik installatie van bekende CMS systemen.

Verhuisdienst

Je wilt klant worden bij MotoHosting, maar ziet op tegen het verhuizen van je domeinnaam, website of database? Wij regelen de verhuizing van je huidige provider naar MotoHosting. Vraag naar de voorwaarden.

feature

Kies voor Ervaring en Veiligheid.

Betrouwbaar, ervaren en deskundig

Kies je voor MotoHosting, dan kies je voor betrouwbare webhosting. Onze medewerkers zijn ervaren probleemoplossers. Daarnaast hebben we veel ervaring met de meest populaire CMS systemen, zoals WordPress, Joomla en Moto CMS. Wij weten hoe het werkt!

Nog veiliger dankzij Gratis SSL certificaat

De verbinding tussen de bezoeker en je website 100% veilig met een SSL Certificaat. We geven je een gratis SSL certificaat (met domein validatie) bij onze Basic en Advanced Hosting pakketten. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een certificaat met organisatie of uitgebreide validatie.

Je website beheren met een CMS?

Met een Content Management Systeem (CMS) kan iedereen een website op het internet publiceren.

WordPress

Het meest populaire CMS, en niet zonder reden. Begin met een van de vele beschikbare WordPress Themes als basis, en breid je website eenvoudig uit met plugins. WordPress is gemakkelijk in het gebruik, niet voor niets kiezen vele particulieren, verenigingen en bedrijven voor de eenvoud van WordPress als website beheersysteem.

Joomla

Een veelgebruikt systeem voor het maken en beheren van krachtige websites en online applicaties. De ware kracht van Joomla bevindt zich in de uitbreidingsmogelijkheden van dit beheersysteem. Joomla is vooral geliefd bij verenigingen, bedrijven en overheden.

MotoCMS

Een uniek Wysiwyg ("what you see is what you get") website beheersysteem waarmee je je eigen website kunt bouwen zonder HTML code te hoeven leren. Met MotoCMS kunt je website in real-time maken, want je ziet meteen hoe de veranderingen worden toegepast.